OBS van Maasdijkschool

OBS van Maasdijkschool is een prettige, veilige omgeving voor leerlingen om zich te ontwikkelen tot zelfbewuste wereldburgers. Ieder kind ontwikkelt zich op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Wij bieden kinderen een sociale omgeving waarin zij worden geprikkeld, maar ook als persoon worden gezien en gehoord. Maar ook waar ze leren vertrouwen op zichzelf en de mogelijkheden die worden geboden. Wij bereiden ze voor op een volgende stap in hun jonge leven en leggen een solide basis voor de toekomst. De Van Maasdijkschool, een dijk van een school!

Jesse Nicolai

“Elkaar helpen, dat vind ik wel goed”

Dore Bakker

“Belangrijk dat er plezier wordt gemaakt”

Ruud Werner en Lisa de Jong

“Bijzonder van deze school is de warmte die er heerst”

Virtuele tour

Een school met historie

Onze school dankt zijn naar aan Clement Guillaume Jean van Maasdijk. Hij was de eerste vliegende Nederlander en vloog in 1910 onder toeziend oog van 4.000 mensen over Heerenveen tijdens een vliegdemonstratie. In die tijd een gedenkwaardige vlucht van bijna zes minuten op een hoogte van maximaal 120 meter.

Een sociale, veilige omgeving

OBS van Maasdijkschool & Ambion, ambitie in onderwijs

Ambion staat voor AMBitie In ONderwijs. De vierentwintig openbare basisscholen van Ambion bieden eigentijds en kwalitatief onderwijs in de regio Joure en Heerenveen. Daarbij staan vertrouwen, verbinding en ontwikkeling centraal. De scholen werken intensief samen, maar kennen ook ieder hun eigen gezicht.

Leerling aanmelden

Bent u enthousiast geworden na uw eerste oriëntatie op onze website? Dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijke kennismaking. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken met onze directeur. Wilt u alvast uw kind(eren) aanmelden, dat kan via onderstaande link. Als wij uw aanmelding hebben ontvangen, krijgt u van ons alsnog een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking.

Nu aanmelden