OBS van Maasdijkschool

OBS van Maasdijkschool is een prettige, veilige omgeving voor leerlingen om zich te ontwikkelen tot zelfbewuste wereldburgers. Ieder kind ontwikkelt zich op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Wij bieden kinderen een sociale omgeving waarin zij worden geprikkeld, maar ook als persoon worden gezien en gehoord. Maar ook waar ze leren vertrouwen op zichzelf en de mogelijkheden die worden geboden. Wij bereiden ze voor op een volgende stap in hun jonge leven en leggen een solide basis voor de toekomst. De Van Maasdijkschool, een dijk van een school!

Jesse Nicolai

“Elkaar helpen, dat vind ik wel goed”

Dore Bakker

“Belangrijk dat er plezier wordt gemaakt”

Ruud Werner en Lisa de Jong

“Bijzonder van deze school is de warmte die er heerst”

Virtuele tour

Jesse Nicolai

“Elkaar helpen, dat vind ik wel goed”

Dore Bakker

“Belangrijk dat er plezier wordt gemaakt”

Een sociale, veilige omgeving

Nieuws

OBS van Maasdijkschool & Ambion, ambitie in onderwijs

Ambion staat voor AMBitie In ONderwijs. De vierentwintig openbare basisscholen van Ambion bieden eigentijds en kwalitatief onderwijs in de regio Joure en Heerenveen. Daarbij staan vertrouwen, verbinding en ontwikkeling centraal. De scholen werken intensief samen, maar kennen ook ieder hun eigen gezicht.

lees meer

Leerling aanmelden

Overweegt u uw kind(eren) aan te melden op onze school? Dan nodigen wij u en uw kind(eren) van harte uit voor een rondleiding en een persoonlijk gesprek. U kunt hiervoor klikken op de knop onderaan deze pagina. De directeur neemt dan contact met u op om een afspraak te maken.

Nu aanvragen